18/02/2020 21:48:24

Πηγές της ΕΕ διαψεύδουν τις πληροφορίες για το χαρτοφυλάκιο του Μαργαρίτη Σχοινά

Συνάντηση Σχοινά - Γκουαϊδό στις Βρυξέλλες - Media

 

Διαψεύδουν πηγές της ΕΕ από το περιβάλλον της νέας επικεφαλής της Κομισιόν την λίστα με τα χαρτοφυλάκια που διέρρευσε χθες. Το Euro2day.gr επικοινώνησε με πέντε εκ των επιτρόπων που ετοιμάζονται να αναλάβουν από 1η Νοεμβρίου. Και οι πέντε δήλωσαν ξεκάθαρα ότι η λίστα δεν ισχύει.

Να σημειωθεί ότι οι Επίτροποι γνωρίζουν ήδη τα χαρτοφυλακιά τους, αλλά δεσμεύονται με όρους εμπιστευτικότητας γιατί η επικεφαλής της Κομισιόν ζήτησε έως την πρώτη της επαφή με τον τύπο, ως πρόεδρος της Κομισιόν, να τηρηθεί αυτή η συμφωνία προκειμένου να οικοδομηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους Επιτρόπους αλλά και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο Διαστήματος και Αμυνας που υποστηρίχθηκε από δημοσίευμα του ΚΥΠΕ ότι θα αναλάμβανε ο Ελληνας Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς δεν είναι αυτό που τελικά θα αναλάβει, λένε οι ίδιες πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.