search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:39
MENU CLOSE

Ασέβεια στην κηδεία Μαχαιρίτσα: Οι κουτσομπόλες, τα ψώνια και τα… τηλεοπτικά συνεργεία

12.09.2019 10:34
Ασέβεια στην κηδεία Μαχαιρίτσα: Οι κουτσομπόλες, τα ψώνια και τα... τηλεοπτικά συνεργεία - Media

 

Σε κλίμα οδύνης και σεμνότητας έγινε η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο κοιμητήριο του Ζωγράφου. Σε αυτήν παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους πολιτικοί και πολλοί καλλιτέχνες και τηλεοπτικά συνεργεία. Ωστόσο δεν έλειψαν οι «κακοφωνίες» από μερικούς, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του καλλιτέχνη ούτε τους συγγενείς του.

Συγκεκριμένα, ο ανιψιός της οικογένειας με περίσσια ευγένεια, ζήτησε από κάμερες και δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας και να αποφύγουν τα πλάνα στα πρόσωπα της συζύγου και της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Όλοι συμφώνησαν. Μόνο η κάμερα του νεοσύστατου One ζούμαρε ξαφνικά πάνω στην οικογένεια και ο ανιψιός του τραγουδιστή έγινε έξω φρενών: «Μου το υποσχεθήκατε και δεν το τηρήσατε. Δε φοράτε παντελόνια» είπε με απόγνωση στο τηλεοπτικό συνεργείο.

Ανάμεσα στο πλήθος στέκονταν και αρκετοί μουσικοσυνθέτες με σκυμμένο κεφάλι, θλιμμένοι. Αυτό όμως δεν απέτρεψε έναν ηλικιωμένο κύριο να πλησιάσει έναν από τους δημιουργούς λέγοντάς του : «Θα ήθελα να περάσει η κόρη μου για μια οντισιόν, θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Έχετε αλλάξει κινητό (!) γι’ αυτό θα σας δώσω το δικό μου να με καλέσετε εσείς».

Σκηνές ροκ, όμως, εκτυλίχθηκαν σε παρέες ηλικιωμένων κυριών, οι οποίες έδωσαν το «παρών» στην κηδεία μόνο και μόνο για να δουν από κοντά διάσημα για να δουν από κοντά διάσημα πρόσωπα του θεάματος και της μουσικής. Λόγο έλειψε μάλιστα να τσαλαπατηθούν γι’ αυτό, δίχως ίχνος ντροπής για το δράμα των ανθρώπων της οικογένειας. «Ποιος ήταν αυτός που πέρασε με το μπλε σακάκι;» ακούστηκε μια τσιριχτή φωνή. «Ησυχάστε, σε κηδεία είμαστε» προσπάθησε να την επαναφέρει ο διπλανός της. «Ναι, αλλά δεν είδα. Ούτε το κινητό μου τράβηξε καθαρή φωτογραφία» επέμεινε εκείνη. Σε άλλη παρέα ακολούθησε η απίστευτη στιχομυθία. Έχει έρθει κανένας γνωστός;, «ναι», «με τη γιατρίνα;», «Ναι, καλέ την είδα. Φορούσε μαύρα», «Α, να ο Νταλάρας. Είναι; Καλέ, εσύ ο ψηλός, μήπως βλέπεις ποιος περνάει τώρα και τραβάνε οι φωτογράφοι;» ακούστηκε από το βάθος μια φωνή.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37