search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:47
MENU CLOSE

Κατεχόμενα: Ένταλμα σύλληψης για τον 16χρονο που κατέβασε τουρκική σημαία

12.09.2019 18:38
Κατεχόμενα: Ένταλμα σύλληψης για τον 16χρονο που κατέβασε τουρκική σημαία - Media

 

Ένταλμα σύλληψης για τον 16χρονο που κατέβασε τουρκική σημαία την περασμένη Κυριακή εξέδωσε το ψευδοκράτος.

Μετά από επίσκεψη Ελληνοκυπρίων με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης στα κατεχόμενα ο 16χρονος μπήκε σε δημοτικό σχολείο χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανένα, κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς.

Το λεγόμενο «υπουργείο Εξωτερικών» του ψευδοκράτους ανακοίνωσε ότι «εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε τη φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής που έκαναν οι Ελληνοκύπριοι σε εκκλησία στο χωριό Λύση» σημειώνοντας ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Στην ανακοίνωσή του, προσθέτει ότι «ανέλαβε γρήγορα δράση και ενημέρωσε την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ζητώντας την άμεση επιστροφή της τουρκικής σημαίας και της φωτογραφίας του Ραούφ Ντενκτάς».

Η υπόθεση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Γκρίζων Λύκων, οι οποίοι άσκησαν ασφυκτικές πιέσεις στην ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας για «μέτρα».

Πηγή: ΣΚΑΙ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:47