search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:37
MENU CLOSE

Βαγγέλης Βουλγαρίδης: Τι λέει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη 55 χρόνια μετά για το «Δόλωμα»

15.09.2019 10:45
Βαγγέλης Βουλγαρίδης: Τι λέει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη 55 χρόνια μετά για το «Δόλωμα» - Media

 

Συνέντευξη στην Espresso -την πρώτη μετά από 60 χρόνια- παραχώρησε ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Το δόλωμα», που προβλήθηκε το 1964.

«Μου έκανε πρόταση ο ίδιος ο Φίνος για το “Δόλωμα”. Ήταν μια ταινία κομμένη και ραμμένη πάνω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μιλάμε για υπερπαραγωγή. Στην αρχή, όταν μου προτάθηκε να τη γυρίσω, δεν δέχτηκα. Είχα ακούσει πολλά κακά για εκείνη και φοβόμουν. Το έκανα όμως και τα γυρίσματα ήταν συγκλονιστικά.

Γνώρισα έναν γλυκύτατο Αλέκο Αλεξανδράκη, που όμοιός του δεν θα ξαναπεράσει. Απίστευτος ηθοποιός και, από την άλλη, πέρασα συγκλονιστικά με την Αλίκη.

Ένα γλυκύτατο πλάσμα, μια απόλυτη επαγγελματίας. Εγώ πήγαινα 06:00 το πρωί στα γυρίσματα και εκείνη ήταν έτοιμη, ντυμένη και βαμμένη ώρα πριν», εξομολογήθηκε ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30