search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:36
MENU CLOSE

«Τον Λουκάκου τον σταματάς μόνο αν του πετάξεις 10 μπανάνες» – Το άθλιο σχόλιο και η απόλυση (Video)

16.09.2019 07:15
«Τον Λουκάκου τον σταματάς μόνο αν του πετάξεις 10 μπανάνες» - Το άθλιο σχόλιο και η απόλυση (Video) - Media

 

Σάλο προκάλεσαν στην Ιταλία τα όσα είπε για τον Βέλγο επιθετικό της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, ο σχολιαστής Λουτσιάνο Παζιράνι σε ιταλικό ποδοσφαιρικό κανάλι. 

«Αν πας στο ένας με έναν απέναντί του είσαι χαμένος, θα πέσεις στο έδαφος. Θα είσαι, όμως, εντάξει αν έχεις 10 μπανάνες να του πετάξεις». Είπε ο Παζαράνι επιχειρώντας να εξηγήσει πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει κανείς τον Λουκάκου

Αμέσως μόλις ο Παζιράνι έκανε το σχόλιό του, στην εκπομπή παρενέβη ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού για να ζητήσει συγγνώμη για όσα είχε μόλις αναφέρει ο σχολιαστής αλλά και για να ανακοινώσει ότι δεν θα εμφανιστεί σε καμία εκπομπή.

Ο Παζιράνι, πάντως, αφού εκστόμισε τη φράση ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτήν κάνοντας λόγο για ένα κακό αστείο εκ μέρους του. Νωρίτερα ο Ιταλός σχολιαστής είχε πει για τον Βέλγο επιθετικό: «Μου αρέσει γιατί είναι ένας απο τους πιο δυνατούς ποδοσφαιριστές και δεν βλέπω άλλον παίχτη σαν και αυτόν στο ιταλικό πρωτάθλημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35