search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:07
MENU CLOSE

«Έβαλα το αυτί που μου έκοψε σε ένα κουβά και πήγα στο ΚΑΤ» – Άγριος καβγάς σε λαϊκή αγορά

26.09.2019 08:02
«Έβαλα το αυτί που μου έκοψε σε ένα κουβά και πήγα στο ΚΑΤ» - Άγριος καβγάς σε λαϊκή αγορά - Media

 

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο το θύμα της επίθεσης σε λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής, όπου ένας παραγωγός διπλανού πάγκου, φέρεται να τον δάγκωσε και να του έκοψε το αυτί.

Ο άνδρας περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε αλλά και την ταλαιπωρία που περνά καθώς δεν πέτυχε η συγκόλληση του αυτιού του.

«Την ώρα που δίνω ρέστα, νιώθω ένα σπρώξιμο. Με πετάνε κάτω, πέφτω ανάσκελα και πέφτουν από πάνω μου. Μου πιάνει τα χέρια ο γιος και ο πατέρας μου γυρνάει το κεφάλι και με δαγκώνει και αρχίζει να μου τραβάει το αυτί.

Γεμίσαμε αίματα. Μου το έκοψε τελείως. Ο γιος του ήρθε από πάνω μου και μου έριχνε γροθιές στο πρόσωπο. Το αυτί μου είχε μείνει στον δρόμο. Το ψάχναμε. Πέρασα πολύ άσχημα. Πήρα το αυτί μου στον κουβά και ήρθα στο ΚΑΤ», περιέγραψε ο άνδρας μιλώντας στο STAR.

Το θύμα της επίθεσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 16 Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη μέρα όμως μπαινοβγαίνει στο ΚΑΤ καθώς η συγκόλληση του αυτιού δεν πέτυχε και έχει πάθει μόλυνση.

Ο άνδρας έχει υποβάλει μήνυση στον άνθρωπο που του έκοψε το αυτί και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:07