search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:57
MENU CLOSE

Τσίπρας: Την Κυριακή στο «Σπούτνικ», τη Δευτέρα στα… Σκόπια

26.09.2019 15:00
Τσίπρας: Την Κυριακή στο «Σπούτνικ», τη Δευτέρα στα... Σκόπια - Media
 
Έντονες αναμένεται να είναι οι επόμενες ημέρες για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από τη μία πλευρά θα κληθεί να σηματοδοτήσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στο φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του κόμματος και από την άλλη θα μεταβεί στη Βόρεια Μακεδονία όπου θα συναντηθεί και με τον Ζόραν Ζάεφ.
 
Για να αρχίσουμε αντίστροφα, στα Σκόπια θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας προκειμενου να συμμετασχει σε συνεδριο του Εκονομιστ για τα Δυτικά Βαλκάνια την Τρίτη. Θα συμμετάσχει στο ίδιο πανελ με τον Ζοραν Ζάεφ
 
Μια μέρα πριν, την Κυριακή, στο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιαστεί η πολιτική διακήρυξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου.
 
Το προσχέδιο της πολιτικής διακήρυξης, το οποίο έχει ετοιμάσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρουσιάστηκε από τον ίδιο την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας, και αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο με κάποιες προσθήκες, προκειμένου να παρουσιαστεί και να εγκριθεί από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που συνεδριάζει την Παρασκευή και το Σάββατο, επισήμαναν οι ίδιες πηγές.
 
Στη συνέχεια, η διακήρυξη θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ «Σπούτνικ», το οποίο θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την Κυριακή το απόγευμα. Σημειώνεται ότι η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με θέμα «Οδικός χάρτης προς το Συνέδριο».
 
«Το βλέπουμε σαν ένα προσκλητήριο για την προσέλκυση νέων μελών», σημείωναν οι ίδιες πηγές. «Μετά το φεστιβάλ ξεκινά μια ευρύτατη τρίμηνη καμπάνια, που θα περιλαμβάνει ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα με τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει σε όσο περισσότερες μπορεί», προσθέτουν.
 
Στην Πολιτική Γραμματεία, εκτός από τα οργανωτικά θέματα, έγινε μια ενημέρωση στην αρχή για τα πολιτικά θέματα επικαιρότητας, το θέμα της Novartis και το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αμερική.
 
Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού, ξεκινούν την Παρασκευή, στις 13:30.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:57