search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:56
MENU CLOSE

Πρόβλεψη Αρναούτογλου για τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα (Video)

26.09.2019 18:25
Πρόβλεψη Αρναούτογλου για τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα (Video) - Media

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου που σήμερα άφησε ορθάνοιχτο να πέσουν οι πρώτες νηφάδες χιονού την επόμενη εβδομάδα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, έκανε λόγο για μια σημαντική μεταβολή του καιρού.

Μέσα από το δελτίο της ΕΡΤ3, εκτίμησε ότι θα είναι «ενδιαφέρουσα η τάση του καιρού από τις 3 του Οκτώβρη και μετά».

Οπως τόνισε, πιθανότατα αύριο, Παρασκευή, θα έχει διαθέσιμα περισσότερα στοιχεία που θα δείξουν «αν στις 3 με 4 Οκτώβρη θα αλλάξει σημαντικά ο καιρός και, ίσως κάποιες κορυφές βουνών στη βόρεια Ελλάδα πασπαλιστούν με χιόνι.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, για σήμερα, Πέμπτη αναμένονται μόνο τοπικού χαρακτήρα βροχές, πιθανώς στα βόρεια και βορειοδυτικά της χώρας (Ηπειρος, βόρειο Ιόνιο). Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν έως τους 29 με 30 βαθμούς στην Αθήνα και στην κεντρική Ελλάδα. Ακόμα πιο ζεστός θα είναι ο καιρός στα πεδινά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, ενώ στη Θεσσαλία ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να δείξει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός θα είναι πολύ καλός σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση λίγα σύννεφα στην Κρήτη.

Την Κυριακή θα είναι αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει ελαφρά άνοδο. Ο «θερινός» καιρός θα συνεχιστεί, ωστόσο, και την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, θα επικρατήσει «ηλιοφάνεια απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας», ενώ η θερμοκρασία, σε ορισμένες περιοχές, ενδέχεται να «αγγίξει» και τους 32 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52