search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Βανδάλισαν σχολείο αφού κλείδωσαν τις πόρτες με… οδοντογλυφίδες!

30.09.2019 13:09
Βανδάλισαν σχολείο αφού κλείδωσαν τις πόρτες με… οδοντογλυφίδες! - Media

 

Κλειδαρά αναγκάστηκαν το πρωί να κινητοποιήσουν η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, προκειμένου τα παιδιά να μπουν να κάνουν μάθημα στις αίθουσες. Όπως προέκυψε, μέσα στο σχολείο πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο εισέβαλαν άτομα που «κάρφωσαν» μέσα στις κλειδαριές οδοντογλυφίδες, καθιστώντας αδύνατο οι πόρτες να ξεκλειδώσουν και τα παιδιά να μπούνε στις αίθουσες για μάθημα. Επιπλέον το κτίριο είχε υποστεί και βανδαλισμούς.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου ενημερώθηκε και η Αστυνομία που έσπευσε στο χώρο για να κάνει τη σχετική έρευνα και να πάρει αποτυπώματα. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Κώστας Θεοφάνους ανέφερε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό που ευτυχώς χαρακτηρίζεται μεμονωμένο. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι τα σχολεία δεν είναι χώροι για τέτοιες επιθέσεις, θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο. Ίσως με τη συμβολή του Δήμου και τη συνδρομή της Αστυνομίας να μπορούσαν εκ περιτροπής να γίνονται κάποιοι έλεγχοι σε σχολεία, ωστόσο το σημαντικότερο είναι να καταλάβουν όλοι ότι στα σχολεία δεν θα έπρεπε σε καμία των περιπτώσεων να καταγράφονται βανδαλισμοί και να υπάρχει τέτοια αναστάτωση. Λυπάμαι πολύ και εύχομαι να μην υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό».

φωτογραφία: candiadoc.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50