search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Apple: Λανσάρει το «φθηνό» iPhone SE2

03.10.2019 15:16
Apple: Λανσάρει το «φθηνό» iPhone SE2 - Media

 

Η Apple αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2020 να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPhone, το iPhone SE2 το οποίο θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή A13 με αυτόν του iPhone 11. Αυτό αναφέρει ο  αναλυτής της TF International Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει ένα σημαντικό ιστορικό στις προβλέψεις κυκλοφορίας των νέων προϊόντων της Apple.

«Το iPhone SE2, το οποίο θα είναι μια καλή  επιλογή αναβάθμισης για τους παλαιότερους χρήστες της σειράς των 100 εκατομμυρίων iPhone 6, αναμένεται να αποτελέσει βασικό μοχλό ανάπτυξης για την Apple το 2020», ανέφερε ο Kuo. Εκτός από το τελευταίο μοντέλο επεξεργαστή που θα διαθέτει θα έχει  παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 8, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν να διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών.

Το αρχικό iPhone SE που κόστιζε 399 δολάρια είχε μια ακόμη μικρότερη οθόνη 4 ιντσών, η οποία απευθύνθηκε σε άτομα που προτιμούσαν τα μικρότερα τηλέφωνα και το σχεδιασμό του iPhone 5. Η Apple χρησιμοποίησε παρόμοια στρατηγική και για αυτό, βάζονας βελτιωμένα εξαρτήματα από αυτά του iPhone 5, στο ίδιο σχέδιο.

«Πιστεύουμε ότι το iPhone SE2 θα ικανοποιήσει τη ζήτηση των χρηστών και θα αυξήσει το μερίδιο αγοράς του iPhone λόγω της πιο προσιτής τιμής», ανέφερε ο Kuo. Η Apple πωλεί σήμερα το iPhone 8 προς  449 δολάρια, οπότε το iPhone SE θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη ισχύ για  50 δολάρια λιγότερο, αν η Apple κρατήσει την ίδια τιμολόγηση.

Η Apple θα χρειαστεί να μειώσει το κόστος κάπου, οπότε το νέο μοντέλο  αναμένεται να έχει λιγότερο ισχυρές κάμερες από το iPhone 11. Επίσης, το iPhone SE2 θα έχει πιθανώς ακόμα ένα κουμπί «home», αφού το iPhone 8 δεν υποστηρίζει Face ID.

«Όλο τα περιεχόμενο και οι υπηρεσίες  της Apple θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ομαλά στο iPhone SE2 και θα ωφελήσουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων περιεχομένου και υπηρεσιών της Apple χάρη στην υιοθέτηση του επεξεργαστή A13 και της μνήμης LPDDR4X 3GB», ανέφερε ο Kuo, αναφερόμενος στις προδιαγραφές  της συσκευής. «Αν και το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών hardware του iPhone SE2 θα είναι παρόμοιο με το iPhone 8, πιστεύουμε ότι η εξαιρετική υπολογιστική ισχύς που προσφέρεται από τον επεξεργαστή  A13 και τη μνήμη 3GB LPDDR4X και η πιο προσιτή τιμή θα είναι εξαιρετικά ελκυστικά στοιχεία για τις πωλήσεις.  πώλησης. Ως εκ τούτου, εκτιμάται ότι  iPhone SE2το 2020 θα μπορούσε να φθάσει σε πωλήσεις τις 30-40 εκατομύρια συσκευές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11