28/09/2020 00:02:33

Καταγγελία για το GNTM: «Κανένα πρόβλημα» απαντά το Star - «Λάθος η ημερομηνία» λέει ο καταγγέλλων

Καταγγελία για το GNTM: «Κανένα πρόβλημα» απαντά το Star - «Λάθος η ημερομηνία» λέει ο καταγγέλλων - Media

 

«Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιεύματα για την καταγγελία που κατέθεσε η υποτιθέμενη ΜΚΟ «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» σε βάρος του τηλεοπτικού ριάλιτι Greece's Next Top Model (GNTM) στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Η συγκεκριμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση δεν έχει ιδιαίτερη παρουσία στο διαδίκτυο και κατά συνέπεια δύσκολα κάποιος μπορεί να αλιεύσει από εκεί στοιχεία γι' αυτήν. 

Το έγγραφο της καταγγελίας δημοσιεύθηκε στο protothema.gr.

Το έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο Ιωάννης Δαραβίγκας, φέρει την ημερομηνία 20/9/2019.

Το «Π» επικοινώνησε με τον Ι. Δαραβίγκα, ο οποίος υποστήριξε ότι η ημερομηνία στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε ήταν τυπογραφικό λάθος, το οποίο έκανε ο ίδιος, και ότι ουσιαστικά κατέθεσε την καταγγελία στο ΕΣΡ, σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι.

Πηγές από το Star είπαν στο «Π» ότι δεν έχει φτάσει στον τηλεοπτικό σταθμό κανένα έγγραφο σχετικό με την καταγγελία, ενώ τόνιζαν ότι το κανάλι πήρε κανονικά άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων για τα γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.