12/08/2020 09:37:33

Πινακίδες για... κλάματα στον φονικό ΒΟΑΚ (Photos/Video)

Πινακίδες για... κλάματα στον φονικό ΒΟΑΚ (Photos/Video) - Media

 

Πινακίδες φθαρμένες και κατεστραμμένες κατέγραψε η κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV( στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα. Όπως αναφέρει η Νέα Κρήτη, ταυτόχρονα, η πλούσια βλάστηση σε πολλά σημεία καλύπτει πλήρως τη σήμανση, γεγονός που όπως φαίνεται, απλά επιβαρύνει μια ούτως ή άλλως επικίνδυνη διαδρομή από τη μία άκρη του νησιού μέχρι την άλλη.

Από τη Σούδα μέχρι τη Γεωργιούπολη και από τα Χανιά μέχρι την Κίσσαμο, οι πινακίδες απλά συνάδουν με την κατάσταση του οδοστρώματος. Φθαρμένες από το χρόνο, ξεθωριασμένες, άλλες μισές ή κατεστραμμένες

«Αυτό είναι ένα θέμα, πολλά χρόνια τώρα... Ή θα είναι ζωγραφισμένες, διαφημίσεις, αυτοκόλλητα βάζουν… όχι μόνο προσανατολισμό και ατύχημα μπορεί να δημιουργηθεί», καταγγέλλουν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, διερχόμενοι οδηγοί.

Δεν είναι μόνο η παντελής έλλειψη συντήρησης και αντικατάστασης των πινακίδων, όπου απαιτείται, αλλά και η πυκνή βλάστηση που τις καθιστά μη ορατές και αυξάνει την επικινδυνότητα.

Σε έναν οδικό άξονα στον οποίο χάνονται κάθε τόσο ανθρώπινες ζωές, με τους Κρητικούς να μένουν χρόνια τώρα με δεσμεύσεις, ακόμη και η στοιχειώδης φροντίδα των σημάτων κυκλοφορίας έχει εγκαταλειφθεί.

Σε αυτόν τον χαοτικό δρόμο που ονομάζεται βόρειος οδικός άξονας Κρήτης, η έλλειψη καθαριότητας και οι σωροί σκουπιδιών που αναδείχτηκαν με το τέλος του καλοκαιριού, μοιάζουν απλά σαν μια κακή αισθητική παράμετρος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.