04/08/2020 02:51:33

Στρατάκης: Μόλις ανέλαβε η Ζωή Χαλιδιά, απολύθηκα από το nooz.gr

Στρατάκης: Μόλις ανέλαβε η Ζωή Χαλιδιά, απολύθηκα από το nooz.gr - Media

 

Αποχώρησε από το nooz.gr (η εξελιξη του flash.gr) o δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης καταγγέλοντας ότι του ανακοινώθηκε τηλεφωνικά από το λογιστήριο η απόλυσή του. 

Ο δημοσιογράφος μέσω facebook αφήνει αιχμές κατά της νέας διευθύνουσας Ζωής Χαλιδιά η οποία υπήρξε στο παρελθόν σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και προσφάτως του νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στρατάκης έγραψε για την απόλυσή του στο facebook:

«Mου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά από το λογιστήριο του Nooz.gr οτι απολύθηκα. Η απόλυση μου έρχεται λιγα 24ωρα μετά την τοποθέτηση στην ηγεσία της εταιρείας, της κας Ζωης Χαλιδιά η οποία υπήρξε στο παρελθον σύμβουλος του κ. Αλέξη Τσίπρα και προσφάτως του νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη. Η κ. Χαλιδιά δεν απάντησε σήμερα σε 2 τηλεφωνήματά μου ούτε απ ότι φαίνεται στο κινητό μου διάβασε το μήνυμα που της έστειλα. Ως εκ τούτου λέω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το μήνυμα:

«Σε ανθρώπους που έστησαν αυτό το site και του οποίου υπήρξαν διευθυντές και στενοί συνεργάτες του αείμνηστου Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου να εξελιχθεί το flash.gr σε nooz.gr, αλλά και του μοναδικού αρθρογράφου γνώμης στο site που επωνύμως στήριξε την υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη και γενικά την στήριξη του Ομίλου όταν δεχόταν προεκλογικά τα πυρα περι διαπλοκής, οφείλατε να δείξετε σεβασμό, πόσο δε μαλλον οταν είχα αποχωρήσει απο τα «Παραπολιτικά» σεβόμενος την 25ετή παρουσία μου στα ΜΜΕ του Ομίλου. Καλή συνέχεια με τον αποτυχόντα πολιτευτή - δήμαρχο. Αντιλαμβάνομαι τα εσωκομματικά παίγνια τα οποία κάποιοι αγνοούν. Ισως μια γατα να τα μαρτυρήσει...»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.