search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57
MENU CLOSE

Ο «Μάνθος» ξαναμιλά με την «Πέγκυ» και λυγίζει στον αέρα της εκπομπής (Video)

17.10.2019 07:33
Ο «Μάνθος» ξαναμιλά με την «Πέγκυ» και λυγίζει στον αέρα της εκπομπής (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The2NightShow» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Κούκουρας ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Μάνθος» από τη γνωστή σε όλους σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Όταν, μάλιστα, η κουβέντα πήγε στο εν λόγω δημοφιλές σήριαλ, ο παρουσιαστής θέλησε να καλέσει στο τηλέφωνο την «Πέγκυ», κατά κόσμον Μαρία Λεκάκη.

«Γεια σου Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», της είπε ο Βασίλης Κούκουρας, με την ηθοποιό να ξεσπά σε γέλια. «Βασιλάκη μου! Που είσα ρε Μάνθο, μοναδική μου αγάπη;», απάντησε εκείνη, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένας πολύ όμορφος και συγκινητικός διάλογος.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει τη συνέχεια του «Κωνσταντίνου και Ελένης», η ηθοποιός απάντησε ότι θα το ήθελε πολύ, ενώ μόλις έκλεισε το τηλέφωνο με τη Μαρία Λεκάκη, ο Βασίλης Κούκουρας συγκινήθηκε και βούρκωσε.

«Δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά, που γυρίζουν τώρα στο πλατό και γυρίζονται πολύ ωραία σήριαλ, δεν ξέρω όμως αν περνάνε έτσι. Δεν υπήρχαν κόντρες. Ήμασταν παρέα. Υπήρχε το σενάριο, υπήρχαν δομημένοι χαρακτήρες», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίτνεο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:56