11/07/2020 01:41:04

Οι αντιδρασεις της Ιταλίδας μεταφράστριας ξεπέρασαν και τα «μαργαριτάρια» του Τραμπ (vid)

Οι αντιδρασεις της Ιταλίδας μεταφράστριας ξεπέρασαν και τα «μαργαριτάρια» του Τραμπ (vid) - Media

 

Απίστευτα μαργαριτάρια «ξεστόμισε ο Ντόναλντ Ταμπ στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Ιταλό Πρόεδρο, Σάρτζιο Ματαρέλα, βγάζοντας εκτός εαυτού την Ιταλίδα μεταφράστρια

Για παράδειγμα το ύφος της ακούγοντας μεταξύ άλλων τον Ντόναλντ Τραμπ να λέει πως ΗΠΑ και Ιταλία συνδέονται από την αρχαία Ρώμη, τα λέει όλα.

Όταν με το καλό τελειώσει αυτό το θέατρο του παραλόγου με τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία του πιο ισχυρού κράτους στον κόσμο, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να συγκεντρώσει κάποιος όλες τις μυθικές ατάκες που έχει «αραδιάσει» στο διάστημα αυτό.

Σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο, καθώς σε καθημερινή βάση πετάει και τουλάχιστον ένα καινούργιο μαργαριτάρι, δείχνοντας πως είναι τουλάχιστον επικίνδυνος για την θέση που κατέχει.

 

Δείτε για παράδειγμα τι είπε, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Ιταλό Πρόεδρο, Σάρτζιο Ματαρέλα...

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιταλία συνδέονται από μία κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομιά που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πριν, στην αρχαία Ρώμη», κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν μπορεί να έχει κάποια βάση.

Ποια σχέση θα μπορούσε άλλωστε να υπάρχει μεταξύ των ΗΠΑ που ιδρύθηκε το 1776 με την αρχαία Ρώμη που ιδρύθηκε το 753 Π.Χ.

Βέβαια, την ώρα που μιλούσε ο Αμερικάνος Πρόεδρος, ελάχιστοι του έδιναν προσοχή, καθώς άπαντες έβλεπαν τις αντιδράσεις της μεταφράστριας πίσω του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.