search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:36
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Τη «γλίτωσε» τελικά η γάτα μετά την άγρια κακοποίηση από δύο μαθητές

18.10.2019 11:19
Φολέγανδρος: Τη «γλίτωσε» τελικά η γάτα μετά την άγρια κακοποίηση από δύο μαθητές - Media

 

Νεώτερες πληροφορίες από τη Φολέγανδρο αναφέρουν τελικά ότι η γάτα που κακοποιήθηκε από μαθητές δημοτικού στη Φολέγανδρο, παρά τις αρχικές πληροφορίες, δεν πέθανε. Μάλιστα αναμένεται να μεταφερθεί για περίθαλψη σε κτηνιατρείο στην Σαντορίνη.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι η γάτα είχε χάσει τη ζωή της επειδή  γυναίκα που την βρήκε ακίνητη στην άδεια πισίνα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το ζώο είναι νεκρό.

Παρά την εξέλιξη αυτή τόσο οι διώξεις σε βάρος των δύο παιδιών βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί όσο και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ στους γονείς τους παραμένουν καθώς προβλέπονται οι ίδιες διώξεις είτε για κακοποίηση είτε για δολοφονία ζώου.

Το περιστατικό που αποκάλυψε η ιστοσελίδα zoosos.gr συνέβη την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα – κλειστού αυτή την εποχή – ξενοδοχείου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28