09/12/2019 07:39:32

Φρικαλεότητα τζιχαντιστών συμμάχων του Ερντογάν: Ακρωτηρίασαν πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας (σκληρό Video)

Φρικαλεότητα τζιχαντιστών συμμάχων του Ερντογάν: Ακρωτηρίασαν πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας (σκληρό Video)   - Media

 

Νέο βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ωμότητες Σύρων τζιχαντιστών-συμμάχων των τουρκικών στρατευμάτων 

Το βίντεο δείχνει μαχητές της «ταξιαρχίας Al Mahdy» που συμμετέχουν στην τουρκική εισβολή στη Συρία, να ακρωτηριάζουν το πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας των SDF. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο μαχητής που τραβάει το βίντεο λέει: «Τα πτώματα των γουρουνιών του PKK και του PYD είναι κάτω από τα πόδια μας. Ο Θεός είναι μεγάλος». Στη συνέχεια ο άντρας λέει ότι: «Αυτή είναι μια από τις πόρνες που μας στείλατε.» Η κάμερα γυρνάει και δείχνει τους συντρόφους του να ποδοπατούν και να ακρωτηριάζουν τη γυναίκα.

Τέτοιου είδους απορτόπαια βίντεο έχουν και μια άλλη επιδίωξη καθώς κυκλοφορεί από τους ίδιους τους δράστες: Την τρομοκράτηση των κατοίκων των περιοχών που έχουν καταληφθεί από τον τουρκικό στρατό και τους Σύρους συμμάχους του, προκειμένου ο κούρδικος πληθυσμός να μην επιστρέψει στα σπίτια του.

Προσοχή! Στο βίντεο που ακολουθεί προβάλλονται πολύ σκληρές εικόνες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.