search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:50
MENU CLOSE

Φρικαλεότητα τζιχαντιστών συμμάχων του Ερντογάν: Ακρωτηρίασαν πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας (σκληρό Video)

23.10.2019 10:04
Φρικαλεότητα τζιχαντιστών συμμάχων του Ερντογάν: Ακρωτηρίασαν πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας (σκληρό Video)   - Media

 

Νέο βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ωμότητες Σύρων τζιχαντιστών-συμμάχων των τουρκικών στρατευμάτων 

Το βίντεο δείχνει μαχητές της «ταξιαρχίας Al Mahdy» που συμμετέχουν στην τουρκική εισβολή στη Συρία, να ακρωτηριάζουν το πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας των SDF. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο μαχητής που τραβάει το βίντεο λέει: «Τα πτώματα των γουρουνιών του PKK και του PYD είναι κάτω από τα πόδια μας. Ο Θεός είναι μεγάλος». Στη συνέχεια ο άντρας λέει ότι: «Αυτή είναι μια από τις πόρνες που μας στείλατε.» Η κάμερα γυρνάει και δείχνει τους συντρόφους του να ποδοπατούν και να ακρωτηριάζουν τη γυναίκα.

Τέτοιου είδους απορτόπαια βίντεο έχουν και μια άλλη επιδίωξη καθώς κυκλοφορεί από τους ίδιους τους δράστες: Την τρομοκράτηση των κατοίκων των περιοχών που έχουν καταληφθεί από τον τουρκικό στρατό και τους Σύρους συμμάχους του, προκειμένου ο κούρδικος πληθυσμός να μην επιστρέψει στα σπίτια του.

Προσοχή! Στο βίντεο που ακολουθεί προβάλλονται πολύ σκληρές εικόνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:50