search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:34
MENU CLOSE

«Πυρά» του αντιπεριφερειάρχη Χίου κατά τη κυβέρνησης για το προσφυγικό (Video)

04.11.2019 13:31
«Πυρά» του αντιπεριφερειάρχη Χίου κατά τη κυβέρνησης για το προσφυγικό (Video) - Media

 

Με βαριές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης, της ΝΔ και της πολιτικής που έχει ακολουθηθεί ως σήμερα στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, σχολίασε τις εξελίξεις στο ζήτημα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων στο Χαλκειός, στο πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, o αντιπεριφερειάρχης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει ξεχάσει τα νησιά και ζήτησε να εφαρμόσει επιτέλους τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

“Δυστυχώς τα νησιά του Αιγαίου, είναι ξεχασμένα, η κυβέρνηση δεν δίνει τη μέριμνα που θα έπρεπε για μας και τα νησιά μας. Οι λύσεις της μετακίνησης δεν είναι λύσεις. Οι ροές είναι συνεχείς και ανεξέλεγκτες. Η λύση πρέπει να είναι ριζοσπαστική, να γίνει σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, η ΝΔ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Η λύση δεν είναι καμιά άλλη παρά όλα αυτά τα οποία έχει πει και κυρίως η φύλαξη των συνόρων. Η σημερινή κινητοποίηση είναι ένα πρώτο καμπανάκι στους κυβερνώντες, ότι αρκετά μας κοροϊδεύετε”, είπε χαρακτηριστικά.
 

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:34