search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04
MENU CLOSE

Ετοιμάζονται να κλείσουν σφαγείο επειδή κακοποιεί τα ζώα πριν τη σφαγή (Photos/Video)

05.11.2019 09:05
Ετοιμάζονται να κλείσουν σφαγείο επειδή κακοποιεί τα ζώα πριν τη σφαγή (Photos/Video) - Media

 

Το υλικό από την κρυφή κάμερα που παρουσίαζε την κακοποίηση των ζώων πρινβ τη σφαγή έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα της Βόρειας Ουαλίας ο οποίος αφού το εξέτασε διέταξε να διενεργηθεί έλεγχος στο σφαγείο και να κλείσει έστω και προσωρινά.

Η κάμερα κατέγραψε τους εργαζόμενους στο σφαγείο να οδηγούν με βίαιο τρόπο τα πρόβατα σε έναν ιμάντα και εκεί τους κάνουν ηλεκτροσόκ. Στη συνέχεια και ενώ τα πρόβατα τρέμουν, περνάνε στον σφαγέα ο οποίος μπήγει το μαχαίρι στο λαιμό τους και τα σκοτώνει. Μετά τα στοιβάζουν το ένα πάνω στο άλλο και τα πηγαίνουν με τον ειδικό ιμάντα για να τα γδάρουν και να κόψουν το κρέας τους.

Το σφαγείο βρίσκεται στην πόλη Ουρεξχαμ της Βόρειας Ουαλίας και ονομάζεται «Farmers Fresh»  

Το περιστατικό κατέγραψε εθελοντής της Equality Animal Kingdom, μιας ζωοφιλικής οργάνωσης στην Αγγλία. Οι νόμοι σχετικά με τη σφαγή και θανάτωση προβάτων και άλλων ζώων στο Ηνωμένο βασίλειο είναι εξαιρετικά αυστηροί και κάτι που σε άλλες χώρες θα φαίνεται φυσιολογικό στη σφαγή, στην Αγγλία δεν είναι και έχουν θεσπιστεί αυστηρά όρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04