search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:15
MENU CLOSE

Πένθος για τον «Ντάνο» του Survivor

11.11.2019 16:52
Πένθος για τον «Ντάνο» του Survivor - Media
 
Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς έφυγε από τη ζωή η αδελφή του πατέρα του. Ο Ντάνος αποχαιρέτισε τη θεία του Τζούλη με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν.
 
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγραψε: «Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία… Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04