search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:09
MENU CLOSE

Νέο «χτύπημα» Δόμνας: Στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! (Audio)

14.11.2019 09:04

 

Αντιδράσεις και νέο κύκλο αρνητικών σχολίων στα social media έχουν προκαλέσει οι νέες δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Αυτή τη φορά, η υφυπουργός της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις περιβόητες δηλώσεις της περί θρίαμβου του εθελοντισμού κατά το έπος του 1940 και την άρνησή της να σχολιάσει το φασιστικό μπάρμπεκιου μίσους έξω από το Κέντρο Προσφύγων στα Διαβατά επειδή «δεν είναι πολιτικός, αλλά οικονομολόγος», τοποθετήθηκε με τον… δικό της τρόπο σχετικά με τα ευρήματα της αστυνομίας στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ.

Όπως σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό flash 99,4 τα «όπλα» που εντοπίστηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, είναι «όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας»!

Συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στον «Flash 99,4», είπε: «Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά τρομερά επικίνδυνα όπλα μέσα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Το αν έκανε καλά η αστυνομία που βρήκε ένα τέτοιο μεγάλο έγκλημα, με ξεπερνά».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα μετά το 10′: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30