search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:51
MENU CLOSE

Ένοπλοι ληστές «ταμπουρώθηκαν» σε υπό κατάληψη σχολείο στην Κυψέλη

20.11.2019 21:37
Ένοπλοι ληστές «ταμπουρώθηκαν» σε υπό κατάληψη σχολείο στην Κυψέλη - Media

 

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ένοπλων κακοποιών που λήστεψαν αργά το βράδυ καφετέρια στην Κυψέλη και έκαναν απόπειρα ληστείας σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην ίδια περιοχή.

Μετα απο καταδιωξη, ταμπουρώθηκαν σε υπο κατάληψη σχολείο στην Κυψέλη. Στην επιχείρηση συμμετέχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτη την ωρα βρίσκεται σε εξελιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων ληστών.

Όλα ξεκίνησαν στις 22:30, όταν δύο άτομα με μαύρα ρούχα και κράνη, που κρατούσαν πιστολι, μπηκαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Κυψέλη, το λήστεψαν και στη συνέχεια μερικά μέτρα πιο κάτω εισεβαλαν σε καφετερια και άδειασαν το ταμειο.

Αμεσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και ανδρες της ομαδας ΔΙ.ΑΣ αρχισαν να καταδιώκουν τους ληστές.

Οι αστυνομικοι καταφεραν να τους εντοπίσουν σε προαύλιο σχολείου που τελεί υπο καταληψη και αυτη την ωρα ειναι εγκλωβισμένοι, με τις δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο να αναμένουν τους αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ να μεταβούν, για να συνδράμουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15