search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη με αγρότες: Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας στην Κουμουνδούρου

21.11.2019 17:44
Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη με αγρότες: Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας στην Κουμουνδούρου - Media

 

Με εκνευρισμό απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης σε τευτλοπαραγωγό που του παραπονέθηκε για την τιμή της σοδειάς του. Μετά από μια έντονη συζήτηση, κατέληξε παραπέμποντας στην… προηγούμενη κυβέρνηση

Την ψυχραιμία του έχασε ο υπουργός επενδύσεων και ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης όταν οι αγρότες τευτλοπαραγωγοί κατά τη συνάντηση που είχανε μαζί του στο εργοστάσιο ζαχάρης Πλατέος Ημαθίας, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον.

Σύμφωνα με το News247 στο σημείο εκείνο παρενέβη ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ. Επειδή όμως δεν διευκρινιζόταν πώς θα γίνει αυτό, το λόγο πήρε ο υπουργός και φανερά εκνευρισμένος είπε στον αγρότη με τον οποίο συνομιλούσε. “Εάν μπορείς να βρεις κάπου καλύτερα (τιμή), μπορείς να τα πας”.

Συνέχισε δε πολιτικοποιώντας πλέον το θέμα λέγοντας: “εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας λοιπόν στην Κουμουνδούρου. Για να πάρει την απάντηση από τους αγρότες: “εσύ ευχαρίστησες τον Πιτσιόρλα όταν παρέλαβες το υπουργείο”.

Δείτε το video

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:19