03/04/2020 11:34:53

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. - Στο νοσοκομείο ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. - Στο νοσοκομείο ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη - Media

 

Εκτός ελέγχου βγήκε ο καβγάς που καταγράφηκε ανάμεσα σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο ο διοικητής του Αστυνομικούς Τμήματος Ρέντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα Δευτέρα ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρέντη μετέβη στον όρχο της ΔΙ.ΑΣ. στη λεωφόρο Θηβών για επιθεώρηση, όπου βρισκόταν ο διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Αλέξανδρος Καλαφάτης, για ασήμαντη αφορμή, την ώρα που ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη χαιρετούσε τους συναδέλφους του, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον διοικητή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά.

Οι δύο άντρες λογοφέρανε για αρκετή ώρα. Μάλιστα, αντάλλαξαν ύβρεις, παρουσία άλλων αστυνομικών. Το επεισόδιο έληξε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ωστόσο, ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη ανέβασε πίεση λόγω της έντασης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η πληροφορία ότι ο αξιωματικός του Α.Τ. Ρέντη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διοικητή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά διαψεύδεται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε εσωτερικά της Αστυνομίας προσπάθεια για να τα βρουν οι δύο αξιωματικοί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.