search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Κλειστά την Τετάρτη δημοτικά και νηπιαγωγεία σε 7 περιοχές της Αττικής

26.11.2019 07:45
Ανοιχτό το θέμα της χρήσης μάσκας στα σχολεία - Media

 

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα αφού οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου ΠΕ στον οποίο ανήκουν.

Προσοχή όμως σε πολλές περιπτώσεις ορισμένα σχολεία στους δήμους που πραγματοποιούνται οι εκλογές, θα είναι ανοικτά αφού οι δάσκαλοι ενδέχεται να μην επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Γενικές Συνελεύσεις

Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δ. Πετρούπολης λόγω τακτικής εκλογοαπολογιστικης συνέλευσης των εκπαιδευτικών του συλλόγου «ΓΛΗΝΟΣ».

Το ίδιο ισχύει για τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Υμηττού λόγω χορήγησης συνδικαλιστικής άδειας στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γ.Σ και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία των περιοχών Ηρακλείου Αττικής, Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης, θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου τους «Γ. Σεφέρης».

Κλειστά θα παραμείνουν και τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Ραφήνα και το Πικέρμι λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές του σωματείου τους, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01