search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Νεκροί στην Αλβανία: Άλμα απελπισίας στο κενό, καταπλακωμένοι στα ερείπια

26.11.2019 08:44
Νεκροί στην Αλβανία: Άλμα απελπισίας στο κενό, καταπλακωμένοι στα ερείπια  - Media

 

Κάθε λεπτό που περνάει στην γειτονική Αλβανία δυστυχώς φέρνει στο προσκήνιο και νέες δραματικές πληροφορίες για το ανθρώπινο κόστος του φονικού χτυπήματος του Εγκέλαδου σήμερα τα ξημερώματα. 

Το υπουργείο Άμυνας της χώρας δήλωσε ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περίπου 325 είναι οι τραυματίες, ενώ έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες τα θύματα βρήκαν τραγικό θάνατο.  

Δύο γυναίκες βρέθηκαν στα χαλάσματα ενός κτιρίου στα βόρεια της χώρας, στο χωριό Thumane.

Ένας άνδρας σκοτώθηκε στην πόλη Kurbin καθώς μέσα στον πανικό του πήδηξε στο κενό από κτίριο.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη του Δυρραχίου, στη Δυτική Αλβανία, 25 χλμ από τα Τίρανα, εκ των οποίων οι δύο ανασύρθηκαν από κτίριο που είχε καταρρεύσει.

Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ότι στους νεκρούς του Δυρραχίου συμπεριλαμβάνεται και μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε καταφέρει να σώσει τον εγγονό της προστατεύοντάς τον με το σώμα της. Μάλιστα το σχετικό βίντεο της διάσωσης του μικρού αγοριού έχει κάνει το γύρο του κόσμου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:33