28/05/2020 16:21:25

ΝΔ: Οι δρόμοι του Τσίπρα συναντιούνται με τη Λεπέν

ΝΔ: Οι δρόμοι του Τσίπρα συναντιούνται με τη Λεπέν - Media

 

Σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει η κυβέρνηση, κατηγορώντας την για αντιευρωπαϊκή στάση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αποκάλυψε για μια ακόμη φορά το αληθινό του πρόσωπο. Το αντιευρωπαϊκό του πρόσωπο. Καταψηφίζοντας τη νέα  Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, παρέα με την Χρυσή Αυγή, την GUE και την Λεπέν», τονίζεται από το Μαξίμου.

«Με την στάση του απέδειξε ότι ο ευρωπαϊσμός του είναι ένα ακόμη σύνθημα χωρίς αντίκρυσμα. Με μια στάση στον Ολάντ (κάποτε Ολαντρέου)  για τις αναγκαίες φωτογραφίες, οι δρόμοι του κ.Τσίπρα συναντιούνται με τη Λεπέν», συμπληρώνει η κυβέρνηση.

Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη νέα σύνθεση, όπως και οι ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Βόρειας Πράσινης Ομάδας (GUE/NGL). Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε τους λόγους που στηρίζει την αρνητική του ψήφο.

«Δεν θέλω η Κομισιόν να είναι όμηρος των κυρίων Όρμπαν και Σαλβίνι. Και γιατί πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πιο φιλόδοξους στόχους και για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας», είπε μεταξύ άλλων, εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς στη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι η ευρωομάδα της Αριστεράς θα καταψηφίσει και θα ασκεί «εποικοδομητική, αυστηρή αντιπολίτευση επί 5 χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.