search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:51
MENU CLOSE

Ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι 23χρονη ταμία καταστήματος – Σοκαριστικό βίντεο -Εικάζεται ότι ήταν ο πρώην φίλος της

28.11.2019 07:03
Ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι 23χρονη ταμία καταστήματος  - Σοκαριστικό βίντεο -Εικάζεται ότι ήταν ο πρώην φίλος της  - Media

 

Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ρούχων στη Βραζιλία, στο οποίο εργαζόταν η 23χρονη Ρενάτα Αλμέιδα. Φαίνεται καθαρά να μπαίνει ένας ληστής που φοράει κράνος, να προτάσσει το όπλο του και να ζητάει τα χρήματα από το ταμείο.

Η Ρενάτα υπακούει χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση και την ώρα που του δίνει τα χρήματα εκείνος κολλάει το πιστόλι στο κεφάλι της και δίχως δισταγμό την πυροβολεί. Η κοπέλα σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτη και ο ληστής ανενόχλητος βγαίνει από το κατάστημα, καβαλάει μια μηχανή και εξαφανίζεται.

Η Ρενάτα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η υπόθεση περιπλέκεται μετά την καταγγελία των συγγενών της πως ο άνδρας που την πυροβόλησε ήταν ο πρώην φίλος της.

Οι αστυνομικοί που εξετάζουν το βίντεο δεν έχουν αποκλείσει να συνέβη κάτι τέτοιο αφού φαίνεται καθαρά ότι η κοπέλα δεν προβάλει αντίσταση και δίνει όλα τα χρήματα. Δεν έκανε κάτι δηλαδή που θα μπορούσε να προκαλέσει το θυμό του ληστή.

Ο φίλος της Ρενάτα αναζητείται από τις αρχές για να καταθέσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:50