search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα 4 μέλη της συμμορίας που είχε «ρημάξει» τα νότια προάστια (photos)

02.12.2019 15:13
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη - Media

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τεσσάρων μελών συμμορίας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές των νοτίων προαστίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το reader.gr πρόκειται για τους:

ΚΑΜΠΕΡΗ Αντώνη του Γεωργίου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 28/8/1997 στην Αθήνα

 

ΚΑΜΠΕΡΗ Γεώργιο του Αντωνίου και της Αγγελικής, γεννηθέντα στις 5/2/1977 στην Αθήνα

 

 

ΤΣΑΚΙΡΗ Χρυσοβαλάντη, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 1/9/2001 στην Αθήνα

 

ΤΣΑΚΙΡΗ Γεράσιμο, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 30/9/2000 στην Αθήνα

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για… οικογενειακή υπόθεση, καθώς οι δύο πρώτοι είναι πατέρας και γιος, ενώ οι δύο τελευταίοι είναι αδέρφια. Η σύλληψη τους είχε πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Κερατέα και Ζεφύρι.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστείες κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, πλαστογραφία και απείθεια. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι από τον Οκτώβριο τρέχοντος έτους, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση, εναλλασσόμενους ρόλους και διαφορετική ανά περίπτωση σύνθεση, που διέπραττε ληστείες, καθώς και κλοπές από οικίες. Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή τους σε 8 κλοπές και 2 ληστείες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:30