search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23
MENU CLOSE

Νέος διευθυντής στο ελληνικό CNN (Photo)

04.12.2019 13:51
Νέος διευθυντής στο ελληνικό CNN (Photo) - Media

 

Ο Γιάννης Μανδαλίδης ανέλαβε από 1η Δεκεμβρίου τη διεύθυνση του CNN.gr. Πρόκειται για έμπειρο δημοσιογράφο που διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής του ΙΝ.gr και του newsroom του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και εν συνεχεία επικεφαλής ψηφιακών μέσων του Ομίλου «Παραπολιτικά».

Στη διάρκεια της καριέρας του συμμετείχε ως σύμβουλος νέων μέσων στον επανασχεδιασμό για tovima.gr, tanea.gr, καθώς και για άλλα διαδικτυακά μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με ειδίκευση σε θέματα διαχείρισης ψηφιακής ανάπτυξης, σύγκλισης των παραδοσιακών με τα ψηφιακά μέσα και οργάνωσης του newsroom. Ρεπορτάζ και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε πληθώρα ψηφιακών και έντυπων μέσων μεταξύ των οποίων Το Βήμα, Τα Νέα, Άμυνα και Διπλωματία, Αντί, Περιοδικό «Δημοσιογραφία», Εξπρές, Διεθνής και Ευρωπαϊκή Πολιτική και πολλά άλλα.

Το CNN.gr, προϊόν της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου DPG με την Turner INC συμπληρώνει τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχοντας κατακτήσει κυρίαρχη θέση στη συνείδηση των χρηστών του διαδικτύου για άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Υπενθυμίζεται ότι την εμπορική εκμετάλλευση του CNN.gr έχει η DPG Digital Media.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18