search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:42
MENU CLOSE

Τέξας: Γυναίκα θα παντρευτεί μελλοθάνατο κατάδικο που έκοψε το πέος και τη γλώσσα του για να μοιάζει με φίδι (Photos/Video)

16.12.2019 09:19
Τέξας: Γυναίκα θα παντρευτεί μελλοθάνατο κατάδικο που έκοψε το πέος και τη γλώσσα του για να μοιάζει με φίδι (Photos/Video) - Media

 

«Πολύ ευαίσθητο» και «ιδιαίτερα ευφυή» χαρακτηρίζει τον κατά 10 χρόνια μικρότερό της και καταδικασμένο δολοφόνο, μία 16χρονη γυναίκα στο Τέξας, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να τον παντρευτεί.

Ο 35χρονος Νίκο Τζέκινς σκότωσε τέσσερα άτομα στη Νεμπράσκα το 2013, σε μία περίοδο οκτώ ημερών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στη φυλακή έκοψε τη γλώσσα και το πέος του με ξυράφι, για να μοιάζει με φίδι και συγκεκριμένα με την Αιγύπτιο θεό του χάους Απόφι. Ωστόσο ορισμένοι υποστήριξαν όταν αυτοτραυματίστηκε για να δηλώσει παράφρων στηδίκη.

 Η 46χρονη Ντον Αργκουέλο γνώρισε τον κατάδικο λόγο της εθελοντικής εργασίας της με ομάδες προστασίας των δικαιωμάτων των φυλακισμένων.

Το μέλλον του έγγαμου βίου τους παραμένει ωστόσο δύσκολο, καθώς οι επισκέψεις στη φυλακή απαγορεύονται και ο Τζένκινς είναι καταδικασμένος σε θάνατο και περιμένει την εκτέλεσή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:41