01/12/2020 16:53:59

Τέξας: Γυναίκα θα παντρευτεί μελλοθάνατο κατάδικο που έκοψε το πέος και τη γλώσσα του για να μοιάζει με φίδι (Photos/Video)

Τέξας: Γυναίκα θα παντρευτεί μελλοθάνατο κατάδικο που έκοψε το πέος και τη γλώσσα του για να μοιάζει με φίδι (Photos/Video) - Media

 

«Πολύ ευαίσθητο» και «ιδιαίτερα ευφυή» χαρακτηρίζει τον κατά 10 χρόνια μικρότερό της και καταδικασμένο δολοφόνο, μία 16χρονη γυναίκα στο Τέξας, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να τον παντρευτεί.

Ο 35χρονος Νίκο Τζέκινς σκότωσε τέσσερα άτομα στη Νεμπράσκα το 2013, σε μία περίοδο οκτώ ημερών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στη φυλακή έκοψε τη γλώσσα και το πέος του με ξυράφι, για να μοιάζει με φίδι και συγκεκριμένα με την Αιγύπτιο θεό του χάους Απόφι. Ωστόσο ορισμένοι υποστήριξαν όταν αυτοτραυματίστηκε για να δηλώσει παράφρων στηδίκη.

 Η 46χρονη Ντον Αργκουέλο γνώρισε τον κατάδικο λόγο της εθελοντικής εργασίας της με ομάδες προστασίας των δικαιωμάτων των φυλακισμένων.

Το μέλλον του έγγαμου βίου τους παραμένει ωστόσο δύσκολο, καθώς οι επισκέψεις στη φυλακή απαγορεύονται και ο Τζένκινς είναι καταδικασμένος σε θάνατο και περιμένει την εκτέλεσή του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.