search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34
MENU CLOSE

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που έβαλε στην οροφή του σπιτιού της είχαν σχήμα γιγαντιαίου πέους – Πως αντέδρασαν οι γείτονες (Photos)

16.12.2019 13:53
Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που έβαλε στην οροφή του σπιτιού της είχαν σχήμα γιγαντιαίου πέους - Πως αντέδρασαν οι γείτονες (Photos) - Media

 

Μια 24χρονη από το Κάνσας των ΗΠΑ, η Σέλμπι Γκας, έκανε ένα πολύ πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο φωτισμό στο πατρικό της σπίτι. Το στόλισε γύρω γύρω με εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο πνεύμα των εορτών αλλά το καλύτερο το άφησε για την οροφή, όπως λέμε το κερασάκι στην τούρτα, στην οποία δημιούργησε με τα λαμπάκια ένα γιγαντιαίο πέος που αναβόσβηνε.

Οι γείτονες το πρώτο βράδυ μετά τον στολισμό, όταν άναψαν τα λαμπάκια είδαν έκπληκτοι τον στολισμό. Την επόμενη μέρα πολλοί από αυτούς χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού και ζήτησαν να αλλάξει ο φωτισμός. Κάτι που δεν έγινε και όσο περνούσαν οι νύχτες και το πέος αναβόσβηνε και φαινόταν από μακριά, τόσο περισσότερο οι γείτονες εξαγριώνονταν.

Κάποιοι έκαναν ευθεία παρατήρηση στην Σέλμπι για τον στολισμό που επέλεξε, η οποία τους αποστόμωσε λέγοντας τους «Έχω ενημερώσει τον μπαμπά μου από την πρώτη στιγμή και δεν έχει πρόβλημα».

Η Κρίστι δεν σταμάτησε εκεί, ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook, το ντεκόρ του σπιτιού της και ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει εάν τους σοκάρει το θέαμα ή όχι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34