search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Πατριός βασανίζει σαδιστικά 8χρονο – Το έβαλε να γονατίσει επί ώρες επάνω σε σπόρους σταριού (Σκληρές εικόνες/Video)

16.12.2019 14:26
Ο τρισδιάστατος υπέρηχος δεν αποκάλυψε μόνο το φύλο αλλά και τις διαθέσεις του μωρού (Photos) - Media

 

Τα σαδιστικά του ένστικτα έβγαλε ένας πάτριος στο 8χρονο παιδί της συντρόφου του το οποίο έβαλε επί ώρες να παραμένει γονατιστό επάνω σε σπόρους σταριού προκειμένου να «σταματήσει να είναι ατίθασο και να υπακούει σε ότι του λέει». Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της μητέρας η οποία παρέμεινε παγερά αμέτοχη.

Ύστερα από το ώρες το σαδιστικό βασανιστήριο πήρε τέλος με το παιδάκι να είναι σχεδόν αναίσθητο από τους πόνους, τα γόνατα του να είναι μια άμορφη μάζα κρέατος και στο νοσοκομείο όταν το πήγαν οι γιατροί χρειάστηκε να το χειρουργήσουν για να αφαιρέσουν από τα ποδαράκια του τους κόκκους σταριού.

Μπορεί αρχικά να ακούγεται σαν μια τιμωρία που δεν πονάει, αλλά με το πέρασμα της ώρας γίνεται πραγματικό βασανιστήριο. Εξυπακούεται σύμφωνα με την αστυνομία πως όσες ώρες διαρκούσε το βασανιστήριο αυτό το παιδάκι παρέμενε δίχως φαγητό. Μόνο με νερό.

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία στην πόλη Σιμπερ του Ομσκ και η 27χρονη μητέρα είχε γνωρίσει πριν από λίγες εβδομάδες των 35χρονο φίλο της, μέσω διαδικτύου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το 35χρονος τιμωρούσε σαδιστικά το παιδάκι. Στην καλύτερη τον περιπτώσεων το έβαζε γονατιστό επάνω σε κόκκους σταριού για 30 λεπτά της ώρας, ενώ η συχνότερη διάρκεια της τιμωρίας ήταν κατά μέσο όρο 9 ώρες. Σε βίντεο που κατέγραψε η μητέρα και κατέσχεσαν οι αρχές εμφανίζεται ο πατριός την ώρα της τιμωρίας να τραβάει τα μαλλιά του παιδιού και να το κλωτσάει.

Τα βασανιστήρια έγιναν γνωστά όταν το παιδί εξομολογήθηκε σε κάποιον γείτονα του τι συνέβαινε στο σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50