search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:58
MENU CLOSE

Τέλος μετά από χρόνια για το συντροφικό τρίο που δίχασε την παγκόσμια κοινή γνώμη (Photos)

17.12.2019 14:10
Τέλος μετά από χρόνια για το συντροφικό τρίο που δίχασε την παγκόσμια κοινή γνώμη (Photos) - Media

 

Ο άντρας που μέχρι σήμερα αποκαλούνταν ως ο τυχερότερος άνθρωπος στον κόσμο, χάνει τον τίτλο του, καθώς δεν βρίσκεται πλεόν σε πολυερωτική σχέση.

Το ένα κομμάτι της τριπλής σχέσης, η Μπρουκ Σεντ, ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Άνταμ μετά από οκτώ συναπτά έτη που ήταν μαζί, όπως επίσης επιβεβαίωσε ότι χώρισε και από την Τζέην Σαλάχοβα, από 5,5 χρόνια σχέσης.

 The so-called 'luckiest man alive' has lost his title, as Brit Adam Lyons is no longer in a polyamorous relationship

Το τριο είχε προκαλέσει πολλά πρωτοσέλιδα από όταν έγινε γνωστό ότι ο Λονδρέζος Άνταμ, μοιραζόταν το «αυτοκρατορικό» του κρεβάτι με δύο γυναίκες.

Η μοντέρνα αυτή οικογένεια μάλιστα με έδρα το Οστιν του Τέξας μοιραζόταν 4 παιδιά το ένα από τα οποία από την προηγούμενη σχέση της Μπρουκ.

 Brooke Shedd has announced that she has separated from Adam after eight years together as well as confirming that she split from Jane Shalakhova last year after five and a half years together

Η περίεργη αυτή συμφωνία έμοιαζε να «δουλεύει» με τους τρεις γονιούς ακόμα και να διδάσκουν τα παιδιά τους στο σπίτι.

Παρόλα αυτά η προηγούμενη «διακήρυξη» τους ότι «για μας, τρεις είναι καλύτερα από δύο» δεν ισχύσει πλεόν καθώς η Μπρουκ επιβεβαίωσε μέσω Instagram ότι όλα έχουν τελειώσει.

 The very modern family from Austin, Texas even share four children together, one of which is from a previous relationship of Brooke's

 The throuple co-parented and homeschooled their kids together in Texas

Πηγή: The sun

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50