search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57
MENU CLOSE

GNTM 2: Άννα Μαρία και Κάτια… δύο οι βασίλισσες

20.12.2019 06:26
GNTM 2: Άννα Μαρία και Κάτια... δύο οι βασίλισσες - Media

 

Τρεις κοπέλες… Τρεις δοκιμασίες… Τρεις φωτογραφήσεις… Ένας τελικός. Το GNTM 2 έφτασε στο τέλος του, διατηρώντας το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη, όπως από την πρώτη στιγμή και ίσως ακόμη πιο ενισχυμένο. Κάτια, Κέισι και Άννα-Μαρία διεκδίκησαν το τελικό τρόπαιο, αυτή τη φορά με την άνεση ενός προδιαγραφόμενου μέλλοντος.

Τελική νικήτρια; Η ανατροπή, καθώς το σύστημα κατέρρευσε εξαιτίας των πολλών συμμετοχών, με αποτέλεσμα ο κόσμος, το κοινό να μην λάβει μέρος στη βαθμολογία και να παραμείνει η αξιολόγηση των κριτών.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, μία αξιολόγηση, η οποία ανέδειξε ισόβαθμες την Άννα-Μαρία και την Κάτια, με την Κέισι να μένει στην 3η θέση.

Οι τρεις κοπέλες κοπέλες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αξιοποίησαν τα δυνατά τους σημεία και τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα τους, προσφέροντας στον φωτογράφο και κριτή τους, κ. Σκουλό, μοναδικές πόζες και λήψεις.

Η αξιολόγηση των κοριτσιών ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και η τελική νικήτρια κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Οι κριτές ψήφισαν και για τις τρεος φωτογραφήσεις, με άριστα το 10 η κάθε μία.

Η αξιολόγησή τους ανέδειξε στην κορυφή το δίδυμο Άννα-Μαρία και Κάτια, με 112 βαθμούς, αφήνοντας την Κέισι πίσω με 108. Όμως ο κόσμος, το κοινό που στήριξε την τηλεθέαση του παιχνιδιού, είχε τον τελευταίο λόγο. Τουλάχιστον έτσι είχε προβλεφθεί στο πρόγραμμα.

Όμως οι συντελεστές υπολόγισαν δίχως τον… ξενοδόχο. Ενώ οι κριτές ανέμεναν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε με… μία μικρή αμηχανία, ότι πάνω από 300.000 άνθρωποι μπήκαν στο σύστημα να ψηφίσουν και το σύστημα δεν άντεξε, με συνέπεια να πέσει.

Ως εκ τούτου, και εφόσον υπήρχε ισοβαθμία, οι βασίλισσες της πασαρέλας ήταν δύο, η Άννα -Μαρία και η Κάτια, οι οποίες και θα μοιραστούν το έπαθλο.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια του τελικού σόου ήταν εξαιρετικό, ενώ εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα κορίτσια που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στο πλατό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57