search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Χαμός στο twitter από την εορταστική ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ (Photo)

25.12.2019 17:04
ΗΠΑ: Οι παραιτήσεις χτύπησαν και την πόρτα της Μελάνια - Ποιες σύμβουλοι την άφησαν... σύξυλη (pics) - Media

 

Η εορταστική ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ, που συνοδευόταν από μία λαμπερή φωτογραφία της, στάθηκε αφορμή να δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια στο Twitter.

Η Μελάνια Τραμπ πόσταρε μια φωτογραφία της στο Twitter όπου εμφανίζεται καθισμένη μπροστά από ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιστοιχισμένη από δώρα, να μιλάει στο τηλέφωνο.

«Παραμονή Χριστουγέννων και ο Άι Βασίλης εργάζεται σκληρά για να παραδώσει δώρα σε παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μια υπέροχη παράδοση. Ευχαριστώ @NoradSanta που μου επέτρεψες να βοηθήσω παιδιά να παρακολουθήσουν την πορεία του!», έγραψε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ στη συνοδευτική λεζάντα.

Πολλοί χρήστες ωστόσο δεν είδαν με καλό μάτι την συγκεκριμένη ανάρτηση της Μελάνια, κατηγορώντας την για υποκρισία. «Μήπως βοήθησες τον Άι Βασίλη να εντοπίσει τα παιδιά των μεταναστών που είναι στα κέντρα κράτησης;» έγραψε ένας χρήστης κάτω από το ποστ της, συνοδεύοντας το σχόλιό του με μια σχετική φωτογραφία.

«Νοιάζεσαι μόνο για το χρήμα», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής. «Ως Πρώτη Κυρία δεν έχεις κάνει τίποτα για να βοηθήσεις τα παιδιά μεταναστών που είναι φυλακισμένα σε κλουβιά», προσθέτει ένα άλλο σχόλιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44