search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:05
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε κοπέλες έξω από καταστήματα

30.12.2019 16:16
Χαλκίδα: Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε κοπέλες έξω από καταστήματα - Media

 

Η τελευταία φορά ήταν το πρωί της Κυριακής όταν παρενόχλησε κοπέλα που εργαζόταν σε καφετέρια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 41χρονος επιδειξίας είχε χτυπήσει αρκετές φορές το τελευταίο εξάμηνο στη Χαλκίδα, ωστόσο διέφευγε της σύλληψης μέχρι τώρα.

Το πρωί της Κυριακής ο 41χρονος πλησίασε μια κοπέλα που πήγαινε στην καφετέρια όπου δούλευε και της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν άμεσα να εντοπίσουν τον 41χρονο κοντά σε ένα πάρκο και να τον συλλάβουν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε ο 41χρονος, το χρονικό διάστημα από 01-07 έως 30-11-2019, ενέχεται σε τουλάχιστον πέντε ακόμη παρόμοιες άσεμνες πράξεις, έξωθεν εμπορικού καταστήματος, σε βάρος αντίστοιχων γυναικών υπαλλήλων του καταστήματος, τις πρώτες πρωινές ώρες όπου μετέβαιναν στον χώρο εργασίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε ορισμένες περιπτωσεις ο επιδειξίας αυνανιζόταν και μπροστά στις κοπέλες που παρενοχλούσε.

Ο 41χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:03