search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:10
MENU CLOSE

Από θαύμα σώθηκε ο Κοβάσεβιτς – Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για την επίθεση με πυροβολισμό στη Γλυφάδα

07.01.2020 20:48
Από θαύμα σώθηκε ο Κοβάσεβιτς - Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για την επίθεση με πυροβολισμό στη Γλυφάδα - Media

 

Σοκαριστική η είδηση πως πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης στη Γλυφάδα. Ακόμη πιο σοκαριστικές, όμως, οι λεπτομέρειες της επίθεσης, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο άλλοτε μεγάλος άσος των γηπέδων, που φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού, έσωσε την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του Κοβάσεβιτς και όταν είδε τον Σέρβο να φτάνει σε αυτό, βγήκε από αυτοκίνητο μάρκας smart και τον πλησίασε για να τον πυροβολήσει εξ επαφής. Όπως και έκανε. Από θαύμα η σφαίρα όμως δεν βρήκε τον στόχο της. Γιατί; Διότι ο Κοβάσεβιτς από ένστικτο για να την αποφύγει έπεσε στο έδαφος και έμεινε εκεί. Ο δράστης νόμιζε ότι τον χτύπησε τον Σέρβο.

Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν του έριξε και δεύτερη σφαίρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο tovima.gr, η αίσθηση που υπάρχει από τις πρώτες πληροφορίες ήταν πως ήθελε να τον σκοτώσει. Βλέποντας τον στο οδόστρωμα πίστεψε πως τα κατάφερε. Και έφυγε γρήγορα για το αυτοκίνητο του κρατώντας το όπλο glock με το οποίο θέλησε να κόψει το νήμα της ζωής του Ντάρκο.

Το ίδιο αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο σε κεντρικό δρόμο, από την αστυνομία. Ποιο είναι το φοβερό; Ότι από τον πρώτο έλεγχο της αστυνομίας, το αυτοκίνητο δεν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο. Τουλάχιστον οι πινακίδες του.

Ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να είναι κάποιος από πόλη της Μεσσηνίας. Δεν αποκλείεται βεβαίως το αυτοκίνητο να «φορούσε» πλαστές πινακίδες ακριβώς για να μην γίνει άμεσα αντιληπτό. Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή. Αναζητώντας τον δράστη.

Ο Κοβάσεβιτς είναι καλά. Πηγαίνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η σκέψη του να πέσει στο έδαφος τού έσωσε τη ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15