search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών για το μεταναστευτικό

08.01.2020 13:26
Θρίλερ με δουλεμπορικό ανοιχτά της Λευκάδας: Θετικοί στον κορωνοϊό 8 μετανάστες - Media

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, κανονίστηκε σύσκεψη, στο υπουργείο Εσωτερικών, με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο κ. Τάκης Θεοδωρικακος και ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Στη σύσκεψη δίνουν το παρόν ακόμη οι περιφερειάρχες Βορείου Αιγαίου που πλήττονται από τις ροές ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Κω καθώς και οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Η σύσκεψη πραγματοποιέιται στο πλαίσιο του σχεδίου της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπος Στέλιο Πέτσα και τον αρμόδιο συντονιστή, υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή και το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυστηρότερη φύλαξη συνόρων με συγκρότηση ενιαίου φορέα, κλειστά κέντρα στα νησιά του Αιγαίου, αποσυμφόρηση των δομών και αντισταθμιστικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50