search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:46
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ!

10.01.2020 08:40
4991461.jpg

 

Την νευρωτική εμμονή του στην άρνηση για την άρνηση, την  παθολογική του προσκόλληση στην αντίδραση για την αντίδραση, δεν μπόρεσε ο ΣΥΡΙΖΑ να την συγκρατήσει ούτε και στα εθνικά θέματα. Προτιμά να γελοιοποιηθεί παρά να συγκρατηθεί.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η κοινή συνέντευξη του πρωθυπουργού της χώρας με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και αρχίσουν οι προγραμματισμένες συνομιλίες και επαφές σε ανώτατο επίπεδο, στην αξιωματική αντιπολίτευση ένιωσαν την ασυγκράτητη ανάγκη να βγάλουν ανακοίνωση για μιαν εν εξελίξει επαφή και να την χαρακτηρίσουν ως φιάσκο. Μιαν επαφή ιδιαίτερα κρίσιμη για τα εθνικά μας ζητήματα. Ο συριζαϊκός τύπος πήρε την βλακώδη ανακοίνωση και την εξέλιξε σε απόλυτη γελοιότητα. Επαναλαμβάνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε τις επαφές του πρωθυπουργού ως το απόλυτο φιάσκο πριν αυτές στην ουσία ξεκινήσουν! Και αυτό δεν το έπραξε σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη αλλά σε μια συνάντηση για φλέγοντα εθνικά ζητήματα. Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό.  Βιάστηκε να δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για τις βάσεις που η ίδια σύναψε αλλά και ότι το πρόγραμμα αναβάθμισης  των ενόπλων δυνάμεων είναι ακριβό (Τι τα θέλουμε τα όπλα, τα κανόνια τα βαριά… Να τα κάνουμε εργαλεία, να δουλεύει η εργατιά!), ξαναγυρνώντας στην εποχή του 3%…   

Πρόκειται για παράνοια να αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον ΣΥΡΙΖΑ, για πολιτικό αμοραλισμό σε βαθμό κακουργήματος ή για μιαν ακόμα τυχοδιωκτική πολιτική από αυτές που μας έχουν φλομώσει οι  «στρατηγικοί» παίχτες του ΣΥΡΙΖΑ; Ή μήπως πρόκειται για μια κατ’ εξακολούθηση προσβλητική αντιμετώπιση των ίδιων τους των ψηφοφόρων; Ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσει την αντίθετη έκπληξη του θαύματος που έζησε – να βρεθεί δηλαδή από την απόλυτη γραφικότητα στην εξουσία (σε βάρος της χώρας και της κοινωνίας), και από την απόλυτη εξουσία (να κάνει δηλαδή jogging ο Τσίπρας στον Λευκό Οίκο και να τρέχουν δίπλα του σε παράταξη κουστουμαρισμένοι αστυνομικοί όπως στις ταινίες…), να ξαναβρεθεί στο φυσικό του χώρο,  στα τσιπουράδικα των Εξαρχείων…   

Η βιασύνη τους να γελοιοποιηθούν με πρόωρες και στη συνέχεια άκαιρες τοποθετήσεις για τα εθνικά μας θέματα, αποδεικνύει καθαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευχόταν την αποτυχία του ταξιδιού αυτού στις ΗΠΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ  επιβεβαιώνει για μιαν ακόμα φορά ότι είναι ένα τυχοδιωκτικό κόμμα που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει σοβαρότατα εθνικά θέματα για κομματικές μικροσκοπιμότητες. Αυτό καταγράφηκε και στο πώς χειρίστηκε την υπόθεση με τις Πρέσπες όπου προσπαθούσε να παγιδεύσει τους πολιτικούς του αντιπάλους δημιουργώντας εσωκομματικές κρίσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η ασέβεια που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην νοημοσύνη των ψηφοφόρων του είναι πρωτοφανής περνώντας από το παραδοσιακό «φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι», στην καλλιέργεια και ανάπτυξη κατά την διάρκεια της διακυβέρνησής του των πιο στενών και φιλικών σχέσεων της μεταπολιτευτικής περιόδου με την Αμερική.  Και ενώ ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του συνεχίζουν την ίδια πολιτική (αυτήν δηλαδή που απαρέγκλιτα ακολουθεί η χώρα μας), τον εγκαλούν!

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:44