search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:49
MENU CLOSE

Απαράδεκτη δήλωση Πορτοσάλτε για το προσφυγικό: «Αν δεν θέλουμε να πνίγεται κανείς, θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα» (Video)

17.01.2020 13:19
Ο Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τις συγκεντρώσεις των πολιτών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (Video) - Media

 

Σε απαράδεκτη δήλωση για το προσφυγικό και μεταναστευτικό προέβη ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ την επανίδρυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Μέσα στα πολλά που είπε ο κ. Πορτοσάλτε, η ατάκα που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν ότι «αν δεν θέλουμε να πνίγεται κανείς, θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα», παρά τις προσπάθειες των παρουσιαστών να τονίσουν ότι κανείς δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

 

Μεταξύ άλλων, ο Ά. Πορτοσάλτε είπε ότι «όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα» προσθέτοντας: «Να μην υποκρινόμαστε», και τονίζοντας ότι «την αποτροπή δεν την καταλαβαίνω. Τι θα βάλεις ανεμιστήρες να φυσάς να φεύγει η βάρκα πίσω;».

«Υπάρχουν και άλλοι τρόποι…» αντέτειναν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής και εκείνος επέμεινε «Δεν τα καταλαβαίνω αυτά περί αποτροπής. […] Δεν είπα να βουλιάζεις βάρκες, αλλά από την ώρα που δεν βουλιάζεις βάρκα…».

 

Τέλος κάλεσε τις αρχές, δηλαδή τον κ. Μηταράκη και κ. Κουμουτσάκο, να πουν επισήμως πότε θα αρχίσουν οι επιστροφές. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, θα υποδεχόμαστε άλλους ανθρώπους» κατέληξε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:48