search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:22
MENU CLOSE

Αντιδράσεις για τις «κρύες» φάρσες Πούμπουρα – Κάνουν ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν παρέμβαση ΕΣΡ

20.01.2020 10:53
Αντιδράσεις για τις «κρύες» φάρσες Πούμπουρα - Κάνουν ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν παρέμβαση ΕΣΡ - Media

 

Όλο και πιο τρομακτικές γίνονται οι φάρσες του Σάββα Πούμπουρα στο «Best Friend’s Fear», με αποτέλεσμα να θεωρούν κάποιοι πως είναι θέμα χρόνου η εκπομπή του ΑΝΤ1 να μπει στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, οι ιθύνοντες της ανεξάρτητης Αρχής έχουν δεχτεί κιόλας τις πρώτες καταγγελίες από αγανακτισμένους τηλεθεατές που χαρακτηρίζουν «άγριες» και «βάρβαρες» τις φάρσες του παρουσιαστή και ετοιμάζονται να παρέμβουν.

Σα να μην έφτανε αυτό, ακούγεται επίσης ότι κάποιοι από όσους έπεσαν «θύματα του «Best Friend’s Fear» ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού προκειμένου να μην προβληθεί το επεισόδιο με τη συμμετοχή τους, καθώς το θεωρούν προσβλητικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της αμφιλεγόμενης εκπομπής έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο στόχος του Σάββα και των συνεργατών του ήταν να πετύχουν ανυποψίαστους γνωστούς και αγνώστους για τις φάρσες που τους είχαν ετοιμάσει. Ωστόσο, τώρα που το “Best Friend’s Fear» απέκτησε τη θέση του στο πρόγραμμα, οι αντιδράσεις είναι πολλές. Όχι μόνο από απλούς τηλεθεατές στα social, αλλά και από ανθρώπους της showbiz.

Πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε την αντίθεσή του με τν πλάκα που στήθηκε με «θύμα» την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου. Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση, μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί; Για να κάνει ο άλλος το «Best Friend’s Fear» είπε.

Κατά της εκπομπής τάχθηκε και ο Κρατερός Κατσούλης, λέγοντας: «Εγώ προσωπικά λυπάμαι, αλλά θα σας πω ότι είμαι τελείως εναντίον όλων αυτών των πραγμάτων. Όπως και να το δει κανείς, για μένα είναι όλο λάθος, είναι όλο λάθος».

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:22