search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:58
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Νίκου Ζωϊδάκη-Snik: «Δεν είναι σωστό να κλείνω να εμφανιστώ κάπου, να βγαίνω για δέκα λεπτά και να εξαφανίζομαι» (Video)

23.01.2020 19:26
«Πόλεμος» Νίκου Ζωϊδάκη-Snik: «Δεν είναι σωστό να κλείνω να εμφανιστώ κάπου, να βγαίνω για δέκα λεπτά και να εξαφανίζομαι» (Video) - Media
 
Ο Νίκος Ζωιδάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, δεν δίστασε να αναφερθεί στον rapper Snik και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε τα εξής:
 
«Ένα είδος ραπ είναι αυτό που κάνω και εγώ, αυτοσχεδιασμός. Οι ράπερς τώρα της μόδας παρουσιάζονται δεν έχουν σχέση με το τραγούδι. Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και αλλάζει. Δεν μπορώ να το καταλάβω, τι ακριβώς είναι.
 
Αφού ο Snik καταφέρνει και κλείνει συναυλίες και πάει και εμφανίζεται για δέκα λεπτά και οι επιχειρηματίες τον προτιμούν, μπράβο του! Δεν θεωρώ δηλαδή ότι είναι σωστό να κλείνω να εμφανιστώ κάπου, να βγαίνω για δέκα λεπτά και να εξαφανίζομαι».

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55