04/06/2020 12:09:38

Την έλουσε με πετρέλαιο και την έκανε ανθρώπινη λαμπάδα, επειδή τον χώρισε (Photos/Video)

Την έλουσε με πετρέλαιο και την έκανε ανθρώπινη λαμπάδα, επειδή τον χώρισε (Photos/Video) - Media

 

Η Τατιάνα Οτοκίνα και ο Αλεξάντερ Μαζχέροβ, δεν ήταν απλοί συνάδελφοι που εργάζονταν στο ίδιο κατάστημα στο Σολικαμπσκ της Ρωσίας. Είχαν συνάψει και σχέση μεταξύ τους παρά το γεγονός ότι ο Αλεξάντερ ήταν παντρεμένος. Μέχρι που η Τατιάνα ζήτησε από τον Αλεξάντερ να χωρίσουν.

Ο Αλεξάντερ έγινε ένας άλλος άνθρωπος. Έγινε βίαιος και επιθετικός ενώ πολλές φορές ακόμη και μπροστά στους συναδέλφους τους, απειλούσε την Τατιάνα που τον χώρισε.

Μέχρι που ο Αλεξάντερ έκανε τις απειλές του πράξεις. Εκτός βάρδιας του, πήγε στο μαγαζί όπου βρισκόταν η πρώην σύντροφος του και για άλλη μια φορά της ζητούσε να επανακάμψει. Η γυναίκα αρνιόταν μέχρι που ο Αλεξάντερ έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του ένα μικρό μπετονάκι με πετρέλαιο, το οποίο άδειασε στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας.

Η Τατιάνα άρχισε να τρέχει προς τους άλλους συναδέλφους της και από πίσω την ακολουθούσε ο δράστης. Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια άλλη εργαζόμενη που βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο να τρέχει για να σωθεί και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα να ανάβει μια φλόγα και περπατώντας και ουρλιάζοντας να μπαίνει στο πλάνο μια γυναίκα φλεγόμενη από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Ήταν η Τατιάνα. Ο Αλεξάντερ είχε ανάψει τον αναπτήρα και στη συνέχεια έφυγε.

Η αστυνομία τον συνέλαβε λίγες ώρες αργότερα. Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 40% του κορμιού της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.