search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:11
MENU CLOSE

MasterChef: Γιατί ο Κοντιζάς έδιωξε παίκτη χωρίς να δοκιμάσει το φαγητό του (Video)

06.02.2020 07:40
MasterChef: Γιατί ο Κοντιζάς έδιωξε παίκτη χωρίς να δοκιμάσει το φαγητό του (Video) - Media

 

Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να δοκιμάσει το φαγητό ενός εκ των διαγωνιζομένων ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς αυτός -όπως φάνηκε- δεν ήταν αρκετά αποφασισμένος να διεκδικήσει την πολυπόθητη ποδιά και τον τίτλο του επόμενου MasterChef

Ο λόγος για τον Παναγιώτη ο οποίος παρόλο που ετοίμασε και παρουσίασε το πιάτο του στους κριτές, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σιγουριά ότι σε περίπτωση που περάσει θα μπορεί να μπει στο σπίτι και να συμμετέχει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε ότι το πιο σωστό είναι ο εν λόγω παίκτης να αποχωρήσει, ενώ δεν έκρινε απαραίτητο να δοκιμάσει καν το πιάτο του.

«Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Εδώ ψάχνουμε άτομα που είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Παναγιώτη, νομίζω ότι πρέπει να πάρεις το πιάτο σου και να φύγεις» είπε ο κριτής, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:11