search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:25
MENU CLOSE

Ραγκούσης για το αιματηρό περιστατικό στη Μενάνδρου: Αποδείχθηκε ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης

13.02.2020 14:23
Ραγκούσης: Επτά ερωτήματα για την εκτόξευση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Πάρο και Αντίπαρο - Media
 
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στη Μενάνδρου, κατά το οποίο σκοτώθηκε ένα άτομο, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας ότι η μόνη της έννοια είναι «να μεταφέρει την εγκληματικότητα στους παρακάτω δρόμους, από αυτούς που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει»
 
«Δυστυχώς με τραγικό τρόπο επιβεβαιωνόμαστε. Για μια ακόμη φορά σήμερα αποδείχθηκε ότι ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης, που αρχίζει και τελειώνει στην παραγωγή αστυνομικού, επικοινωνιακού θεάματος δεν είναι η λύση στην εγκληματικότητα που προχωρά ακάθεκτη», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό στη Μενάνδρου, κατά το οποίο σκοτώθηκε ένα άτομο.
 
Παράλληλα, ο Γ.Ραγκούσης ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν κατηγορούμε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει εκμηδενίσει την εγκληματικότητα. Την κατηγορούμε ότι απλώς μόνη της έννοια είναι να τη μεταφέρει, να τη μετακινήσει στους παρακάτω δρόμους, από τους δρόμους που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:17