01/04/2020 12:03:38

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Πολάκη - Βούτση για τη «μάχη των καναλιών»

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Πολάκη - Βούτση για τη «μάχη των καναλιών» - Media

 

Άναψαν τα αίματα στην Κεντρική Επιτροπή όταν στο πλαίσιο της συζήτησης για τον απολογισμό ο Παυλος Πολάκης φέρεται να άσκησε κριτική στο κείμενο του απολογισμού καθώς δεν εξηγείται γιατί δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει πραγματική εξουσία στο κράτος και τις διάφορες εκφάνσεις του (σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε ενδεικτικά στις Ανεξάρτητες Αρχές).  

Μεταξύ άλλων, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Βούτση διότι ως Πρόεδρος της Βουλής δεν άλλαξε τον κανονισμό για τη σύνθεση του ΕΣΡ με αποτέλεσμα να χαθεί "η μάχη των καναλιών" . Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Βούτση ο οποίος ζήτησε και έλαβε το λόγο από το προεδρείο εξηγώντας, μεταξύ άλλων, πως κάτι τέτοιο θα ήταν αντιθεσμικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βούτσης ξέσπασε λέγοντας "είναι ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα μεταξύ μας" ενώ σημείωσε πώς ουδέποτε ο πρωθυπουργός του ζήτησε να κινηθεί διαφορετικά. 

Στη συνέχεια επανήλθε ο Παύλος Πολάκης ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θα ήταν αντιθεσμικό να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής- δε θα αλλάζαμε το Σύνταγμα είπε- και ότι αντιθέτως ήταν θέμα πολιτικής επιλογής. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.