search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Αχτσιόγλου για ασφαλιστικό: Ακραία μονομέρεια υπέρ των ελαχίστων και εις βάρος των πολλών

17.02.2020 17:13
Αχτσιόγλου: Έρχονται μειώσεις με το ασφαλιστικό της ΝΔ - Το δείχνει η αναλογιστική μελέτη  - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, το οποίο κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο.

Συγκεκριμένα, η Έ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι «το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε εξαφανίζει το φύλλο συκής με το οποίο η κυβέρνηση προσπάθησε να εξαπατήσει τους χαμηλοσυνταξιούχους. Ο υποτιθέμενος μηχανισμός στήριξης που θα αντικαθιστούσε δήθεν τη 13η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος.

Η κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου επιβεβαιώνει τη συνέπεια της κυβέρνησης σε πολιτικές ακραίας μονομέρειας υπέρ των ελαχίστων και εις βάρος των πολλών.
 
Μείωση εισοδήματος για 9 στους 10 συνταξιούχους και αύξηση εισφορών για 9 στους 10 επαγγελματίες. Αυτή είναι η νέα κανονικότητα του κ Βρούτση και της Νέας Δημοκρατίας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:28