07/04/2020 20:19:51

Σπιτονοικοκύρης δέχτηκε να ρίξει το ενοίκιο με αντάλλαγμα... γυμνές φωτογραφίες

Σπιτονοικοκύρης δέχτηκε να ρίξει το ενοίκιο με αντάλλαγμα... γυμνές φωτογραφίες  - Media

 

Υποψήφια νοικάρισσα βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν απλά ρώτησε για την τιμή ενός διαμερίσματος στο Κάντερμπερι της Βρετανίας.

Η Τζόρτζια Λάινχαν, σε ανάρτησή της στο Twitter ανέβασε φωτογραφία από την συνομιλία με τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος... «προσφέρθηκε» να της μειώσει την τιμή του ενοικίου αρκεί να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες.

Η Λάινχαν, σύμφωνα με δημοσιευμα του Reader, μίλησε για «αηδιαστική κατάχρηση εξουσίας» και είπε ότι ανέβασε το tweet για να δείξει «πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι στο ίντερνετ».

Στο απόσπασμα από τη συνομιλία στο WhatsApp, η Λάινχαν ρωτάει για το ενοίκιο και ο σπιτονοικοκύρης την ενημερώνει ότι είναι 695 λίρες το μήνα. Έτσι η κοπέλα απαντά ότι θα το σκεφτεί και θα τους ενημερώσει και τότε ο σπιτονοικοκύρης της γράφει «υπάρχει τρόπος να μειωθεί το ενοίκιο αν θέλεις» και όταν η Τζόρτζια ρωτάει με ποιον τρόπο της απαντά: «έχω μια εταιρεία μοντέλων και κάποιοι από τους ενοικιαστές μου δουλεύουν για 'μένα στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες. Δύο φωτογραφίες του στήθους σου ρίχνουν την τιμή στις 200 λίρες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.