search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Πίτμπουλ επιτίθεται σε αγοράκι 18 μηνών – Καρέ καρέ η επίθεση (Video)

24.02.2020 14:36
Κόβει την ανάσα: Πίτμπουλ επιτίθεται σε αγοράκι 18 μηνών - Καρέ καρέ η επίθεση (Video) - Media

 

Το βίντεο παγώνει. Είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας ενός ασανσέρ σε πολυκατοικία στην πόλη Μπελέμ στη Βραζιλία.

Ένα 18μηνών παιδάκι μπαίνει στο ασανσέρ μαζί με την νταντά του. Η κάμερα δείχνει τους δυό τους να στέκονται στην πόρτα του ανελκυστήρα και να κοιτάζουν κάτι. Ξαφνικά σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίζεται ένα πιτμπουλ το οποίο ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και ορμάει μέσα στο ασανσέρ στο παιδί.

Το γραπώνει με τα δυνατά του σαγόνια και παρά τις προσπάθειες της νταντάς να το σώσει δεν καταφέρνει τίποτε. Τότε εμφανίζεται ένας άνδρας που πιθανότατα είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου και αρπάζει με μια ξαφνική κίνηση το παιδί. Το σηκώνει στον αέρα και τα βαστάει ψηλά με το ένα του χέρι για να μην το φτάσει το σκυλί, το οποίο χοροπηδάει όλο και πιο πολύ.

Ο άνδρας με περίσσια ψυχραιμία, ενώ έχει ψηλά το παιδί, βάζει το άλλο του χέρι στο πρόσωπο, στη μουσούδα του σκύλου και τον κρατάει όσο μπορεί χαμηλά.

Τελικά το σκυλί ηρέμησε. Από την επίθεση το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, στο σημείο που το δάγκωσε ο σκύλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:36